Turnir u Sinsinatiju, Novak spreman da skine prokletstvo

Izvor: RTS, 13.Avg.2018, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turnir u Sinsinatiju, Novak spreman da skine prokletstvo


Najbolji teniseri sveta preselili su se iz kanadskog Toronta u američki Sinsinati, gde je noćas počeo turnir masters serije. Prvi reket Srbije Novak Đoković je na jedini turnir iz kategorije 1000 koji još nije osvojio došao u dobrom raspoloženju, sa željom i namerom da prekine to "prokletstvo". Prvi protivnik biće mu Amerikanac Džonson (ponedeljak na utorak u 02.30), dok će od srpskih igrača još nastupati i Dušan Lajović, Filip Krajinović i Aleksandra Krunić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SA NJIM MOŽE SVE: Novak Đoković dobio NAJVEĆE moguće POJAČANJE pred turnir u Sinsinatiju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2018

Prvi rival Amerikanac Džonson...Novak Đoković će u noći između ponedeljka i utorka po srednjeevropskom vremenu odigrati meč prvog kola ATP turnira iz serije 1000 u Sinsinatiju protiv Amerikanca Stiva Džonsona...Srpski as ima najviše ambicije u Ohaju, na jedinom turniru iz kategorije Mastersa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.