Izvor: RTS, 23.Apr.2021, 16:16

Trijumf iskustva protiv mladosti, Đoković bolji od Kecmanovića

Novak Đoković plasirao se u polufinale Srbija opena, pošto je u dva seta (6:1, 6:3) savladao Miomira Kecmanovića. Najbolji igrač sveta pokazao zašto je najbolji, mladi srpski teniser pokazao talenat i da je pred njim svetla budućnost. Novak će se za finale boriti sa boljim iz duela između Aslana Karaceva i Đanluke Magera.
Novak Đoković obezbedio je svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mesto među četvoricom najboljih na Srbija openu pobedom nad mladim sunarodnikom Miomirom Kecmanovićem - 6:1, 6:3.

Novak je na svom terenu pokazao zašto je najbolji na svetu, dok je ispred Kecmanovića svetla budućnost, a Miomir je u većem delu meča, bez obzira na rezultat, bio ravnopravan rival svetskom broju jedan.
Đoković je u oba seta pravio brejk odmah na startu, što mu je dalo slobodu i samopouzdanje da u razmeni udaraca prednost bude na njegovoj strani.
Novak je ubedljivo osvojio prvi set 6:1, a Kecmanović je u drugom delu igre pružio znatno ozbiljniji otpor. Pustio je Miša ruku i u nekoliko navrata osvajao poene u Novakovom stilu.

Kecmanović je čak napravio i brejk, pri rezultatu 5:2 za Đokovića, čime je produžio svoje učešće na turniru.
Ipak, osvajač 18 grend slem titula stiže do ubedljivog trijumfa i plasmana u polufinale beogradskog turnira.
Bio je to prvi međusobni duel dva srpska tenisera i prva pobeda svetskog broja jedan.
Đoković će se za finale boriti sa boljim iz duela između Aslana Karaceva i Đanluke Magera.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez milosti: Đoković preko Kecmanovića do polufinala

Izvor: N1 televizija, 23.Apr.2021

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u polufinale Serbia Opena, pošto je u savladao mladog srpskog igrača Miomira Kecmanovića 6:1, 6:3.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.