Termin po meri - Evo kada Novak počinje borbu za četvrtfinale!

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2019, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Termin po meri - Evo kada Novak počinje borbu za četvrtfinale!

Imaće najbolji teniser sveta dovoljno vremena da se odmori i psihički pripremi za duel četvrtog kola na Australijan openu. Termin duela sa Medvedevim odgovara i nama koji bodrimo Novaka u Srbiji.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće sutra protiv Rusa Danila Medvedeva meč osmine finala Otvorenog prvenstva Australije.

Meč Đokovića i Medvedeva poslednji je na "Rod >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lejver Areni" i neće početi pre 10.30 po srednjeevropskom vremenu.

Biće to treći međusobni duel srpskog i ruskog tenisera, a prethodna dva pripala su Đokoviću. Oba meča odigrana su u 2017. godini. Novak je slavio u Dejvis kupu (2:1) i na turniru u Istbornu (2:0).

Pre Đokovića i Medvedeva, prvi meč u večernjem programu na "Rod Lejver Areni" odigraće Simona Halep i Serena Vilijams.

Tokom dana na centralnom terenu snage će odmeriti Naomi Osaka i Anastasija Sevastova, odnosno Aleksander Zverev i Miloš Raonić.

Program na "Margaret Kort Areni" otvoriće Medison Kiz i Elina Svitolina, a zatvoriće ga Pablo Karenjo Busta i Kei Nišikori.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Dejvis kup

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dobro se naspavajte: Novak nije rano ujutru

Izvor: Mondo, 20.Jan.2019

Đoković će meč osmine finala Australijan Opena igrati u ponedeljak, poslednji na Rod Lejver Areni..Novak Đoković u ponedeljak će igrati meč osmine finala Australijan Opena protiv Danila Medvedeva...Organizatori su odlučili da ga smeste u poslednjem terminu na Rod Lejver Arenu...To će biti drugi...

Nastavak na Mondo...

ĐOKOVIĆ POLUDEO POSLE POBEDE: Igrače niko ništa ne pita, bitna je samo televizija! Zbog prenosa smo finala igrali ujutro

Izvor: Kurir, 20.Jan.2019

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je posle meča sa Denisom Šapovalovom (3:1) bio ljut, jer su organizatori upalili reflektore na "Rod Lejver" areni iako je bilo 17 časova uz obrazloženje da su tako tražili vlasnici TV prava.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.