TV B92: Novak oko 15.30 na Filip Šatrijeu

Izvor: B92, 01.Jun.2017, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TV B92: Novak oko 15.30 na Filip Šatrijeu

Meč trećeg kola Rolan Garosa između Novaka Đokovića i Dijega Švarcmana treći je na programu na terenu Filip Šatrije u petak, uz direktan prenos na TV B92.

Pre Srbina i Argentinca, od 11.00, na centralni teren pariskog kompleksa će šampionka Garbinje Mugurusa iz Španije i Kazahstanka Julija Putinceva, odnosno Gruzin Nikoloz Basilašvili i Španac Rafael Nadal.

Imajući u vidu neizvesnost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koja prati mečeve ženskog tenisa, pa i da Nadal rutinski izbaci Basilašvilija, nije realno da Novakov meč počne pre 15.30, dok je dosta realnije da će to biti oko 16 časova.

Ukoliko i po drugi put u karijeri savlada Argentinca, Novak će odbranu titule nastaviti sa boljim iz duela između Francuza Luke Puja ili Alberta Ramosa iz Španije.

Istovremeno, šestog dana takmičenja, program na Suzan Leglenu otvaraju Argentinac Orasio Sebaljos i David Gofan iz Belgije, sledi okršaj Amerikanke Šelbi Rodžers i domaće prestavnice Kristine Mladenović.

Zanimljivo će biti i na terenu broj 1, gde se sastaju Španac Pablo Karenjo Busta i Bugarin Grigor Dimitrov, kao i na terenu broj 2 – gde će igrati Kanađanin Miloš Raonić i Giljermo Garsija-Lopes iz Španije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.