TEŽAK MEČ, ALI NOVAK JE KLASA: Iscrpljeni Đoković posle pobede rekao samo ovo

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2021, 00:18

TEŽAK MEČ, ALI NOVAK JE KLASA: Iscrpljeni Đoković posle pobede rekao samo ovo

Sledi duel sa najvećim rivalom, Rafaelom Nadalom.

Novak Đoković savladao je Matea Beretinija sa 3:1 (6:3, 6:2, 6:7, 7:5) u čevrtfinalu Rolan Garosa. Srbin je smogao snage nakon teškog meča i sumirao svoje utiske.

Nikola Jokić i zvanično je MVP NBA lige, i s tom titulom ulazi u večerašnji (03.30) meč polufinala Istoka protiv Finiksa. Pokušaće Jokić i Denver da naprave >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brejk, izjednače u seriji na 1:1 i poprave šanse za plasman u finale. Kvota na Denver je 2,95, a na Finiks 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Finiks - Denver.

- Bio je ovo zaista težak i čudan meč. Počeli smo sa publikom, a onda završili pred praznim stadionom. Srećan sam zbog pobede, mislio sam da ću završiti meč u trećem setu. Međutim, Beretini je uporan teniser, udara sa mnogo spina - rekao je najbolji igrač sveta.

Novak Đoković će u borbi sa finale igrati protiv svog najvećeg rivala, Rafaela Nadala. Polufinalni meč na programu je u petak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.