Sve je spremno  Đoković počinje napad na Rolan Garos

Izvor: B92, 23.Maj.2022, 08:24

Sve je spremno " Đoković počinje napad na Rolan Garos

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u ponedeljak od 20 časova i 45 minuta počinje svoju odbranu titule na Rolan Garosu.

Novak Đoković je prošle godine pobedio Stefanosa Cicipasa u finalu Rolan Garosa i dodao još jedan Grend slem u svoje vitrine.

Kao što znate, odbranu trona počinje već u ponedeljak od 20 časova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i 45 minuta na centralnom terenu "Filip Šatrije".

Njegov protivnik će biti japanski teniser Jošihito Nišioka i Đoković je, naravno, veliki favorit u ovom susretu.

U toku dana će na teren i Dušan Lajović, Filip Krajinović i Miomir Kecmanović.

Lajović, koji igra protiv Sebastijana Baeza, na teren bi trebalo da izađe oko 13 časova, Krajinović protiv Rejlija Opelka u 11, a Kecmanović protiv Tomasa Marina Ečeverije oko 14 časova i 30 minuta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Rafael Nadal,   Japan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković počinje pohod na Rolan Garos, prvi protivnik je Nišioka

Izvor: RTS, 23.Maj.2022

Najbolji teniser sveta Novak Đoković započinje pohod na Rolan Garos duelom sa Jošihitom Nišiokom u prvom kolu. Đoković i Nišioka igraju od 20.45 na stadionu "Filip Šatrije", a tok meča i kretanje rezultata pratite na našem portalu. . Novak je u Pariz stigao posle...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.