Stefan Đoković teniser? Mama Jelena kaže da je još rano...

Izvor: RTS, 26.Jan.2020, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Đoković teniser? Mama Jelena kaže da je još rano...

Posle pobede u osmini finala i plasmana među osam najboljih na Australijen openu, najbolji srpski teniser Novak Đoković je između ostalog govorio i o mogućoj teniskoj karijeri svog sina Stefana, a otkrio je i šta o tome misli njegova supruga Jelena.
U razgovoru posle meča sa Švarcmanom (3:0) na samom terenu, Novak >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je pričao odnosu sa svojim sinom Stefanom i njegovom pogledu na teniski svet koji ga okružuje.

"Za sada se sve odvija sjajno, što se tiče teniskog odnosa između mene i mog sina. On pristaje da igra sa mnom, znate kako je... Odnos između oca i sina je malo drugačiji, a on je takođe izuzetno izložen tenisu - što zbog putovanja sa mnom, što na televiziji", rekao je Novak.
On je otkrio da Stefan zna ko su tatini najveći rivali "na poslu".
"Zna on šta se dešava, zna za Rodžera, zna za Rafu, zna još nekoliko momaka. Omiljeni udarac mu je forhend, ja pokušavam da ga nateram da češće igra bekhend, ali on mi govori da je rođen sa bekhendom", dodao je Đoković i oduševio prisutne na tribinama.
Što se tiče potencijalne teniske karijere Stefana, ali i dvogodišnje ćerkice Tare, i eventualnog njihovog treniranja, rekao je:
"Ne znam... Ja sam prvo otac, ne mogu da stavim sebe u ulogu trenera. Pazite... Dajem mu vremena i prostora i želim da on i moja ćerka izraze iskrenu želju za reketom i lopticom i da krenu sami da igraju tenis. Bio bih više nego srećan da ih podržim u teniskim karijerama, ali je trenutno prerano da se o tome govori... Tako barem kaže moja žena", zaključio je Novak i izmamio smeh publike u Melburnu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Novak zasmejao celu “Rod Lejver arenu” pričajući o teniskoj budućnosti Stefana i Tare: Još je rano za to, tako kaže moja žena

Izvor: Večernje novosti, 26.Jan.2020

Želim da osete istinsku želju da uzmu reket u ruke i da udaraju lopticu o zid, da izađu na teren. Bio bih veoma srećan da ih podržim u teniskim karijerama – kaže srpski as Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Australijan opena, a posle meča...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.