Šta kaže Beker o saradnji sa Novakom?

Izvor: Vesti-online.com, 27.Nov.2015, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta kaže Beker o saradnji sa Novakom?

Kada je krajem 2013. godine Novak Đoković angažovao za glavnog trenera Borisa Bekere bilo je mnogo onih koji su vrteli glavom. Na početku te saradnje, nije bilo sve idealno, ali plodovi rada ubrzo su dali rezultate. Srbin je osvojio četiri Grend slem titule za to vreme, a 2015. je bila sezona iz snova za našeg asa u kojem je osvojio 11 titula i srušio brojne rekorde.

Nemac kaže da je osnovni cilj sledeće sezone da Novak ostane broj 1.

- ATP lista je naša >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Biblija i prirodno je da želimo da odbranimo prvu poziciju, mada je to uvek vrlo teško. Kao trener naučiš da je igrač zaslužan ako pobedi, a da je trener kriv ako izgubi. Srećom, nisam mnogo puta bio kriv  i nadam se da će tako ostati i u 2016. godini - rekao je Beker.

On kaže da je zadovoljan saradnjom sa našim asom.

- Srećan sam i zato što nisam ja u centru pažnje - istakao je nemački trener, koji je na dan kada je Novak osvojio Zavšrni Masters u Londonu napunio 48 godina.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.