Izvor: RTS, 10.Feb.2021, 01:24

"Srpsko" veče u Australiji - Đoković i Lajović prošli posle četiri seta, Kecmanović ispao

Nakon poraza Nine Stojanović od Serene Vilijams, na terene Australijan opena izašli su Novak Đoković i Dušan Lajović i posle odigrana četiri seta protiv Tijafoa odnosno Bublika izborili mesto u trećem kolu. Miomir Kecmanović ubedljivo poražen od Francuza Manarina sa 3:0.
Najbolje plasirana srpska teniserka >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Nina Stojanović poražena je u drugom kolu od Serene Vilijams.
Nakon Nine, na teren je izašao Novak Đoković, koji se sastajo sa Amerikancem Tijafoom.
Posle velike borbe i tri i po sata igre, srpski as je slavio pobedu od 3:1 u setovima za srpskog tenisera.

Novak je u prvom kolu lako savladao Šardija sa 3:0. Meč se igra na Rod Lejver areni, a mladi Amerikanac prvi put igra sa Đokovićem.
Dušan Lajović, nakon pobede nad Sergejem Stahovskim, igrao protiv Kazahstanca Aleksandra Bublika, koji je prethodno bio bolji od Aljaža Bedenea.
Nakon tri sata i četiri odigrana seta, Lajović je slavio pobedu od 3:1.
Poslednji je na teren izašao Miomir Kecmanović, koji je eliminisan nakon ubedljivog poraza od Francuza Adrijana Manarina.
Manarino je slavio dominantno - 6:1 i 6:2 i 6:4.
Kecmanović je prethdno u prvom kolu savladao Kamila Majhšaka iz Poljske.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.