Srećno svima: Đoković o neodlasku na američke turnire

Izvor: Luftika.rs, 10.Mar.2022, 09:17

Srećno svima: Đoković o neodlasku na američke turnire

Novak Đoković oglasio se nakon potvrde da ove godine neće zaigrati na turnirima u  Indijan Velsu i Majamiju.
– Iako sam automatski bio prijavljen, znao sam da su male šanse da će mi put biti dozvoljen- CDC (Centar za kontrolu i prevenciju bolesti u SAD) je potvrdio da se pravila neće menjati, tako da neću moći da igram u SAD. Srećo svima koji će igrati na ovim sjajnim turnirima – naveo je Novak na >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << svom Tviter profilu.
While I was automatically listed in the @BNPPARIBASOPEN and @MiamiOpen draw I knew it would be unlikely I’d be able to travel. The CDC has confirmed that regulations won’t be changing so I won't be able to play in the US. Good luck to those playing in these great tournaments
Novak Djokovic (@DjokerNole) March 9, 2022

Novak je na ta dva turnira mogao da se vrati na prvo mesto ATP rang liste, ali kako stvari stoje, Danil Medvedev će posle američke turneje uvećati prednost.
Novak Đoković zbog dešavanja u Australiji ostao bez jednog od ključnih sponzora

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Djoković ne igra na turnirima u Indijan Velsu i Majamiju

Izvor: Beta, 10.Mar.2022

Srpski teniser Novak Djoković neće igrati na turnirima u Indijan Velsu i Majamiju pošto se nije vakcinisao protiv korona virusa.Djoković je na društvenim mrežama naveo da je znao da neće moći da putuje u SAD, iako je automatski bio u žrebu za turnir u Indijan Velsu."Zdravstvene vlasi SAD su...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.