Izvor: Prva.rs, 04.Nov.2018, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srđan Đoković o Novakovom povratku na tron: Zašto Nole najbolje igra u Kini, i šta kaže snajka - na koga liče unučići?!

Posle sinoćnog epskog duela sa Rodžerom Federerom, Novak se plasirao u finale Mastersa u Parizu. Danas ćemo ga bodriti svim srcem, a povodom Novakovog povratka na vrh, u Jutru sa Natašom gostovao je Srđan Đoković. Otac našeg najboljeg tenisera, sa ponosom je govorio o svom sinu, uspesima i nesupesima, medijima... Kako komentariše činjenicu da su upravo on i Novakova >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << supruga Jelena najčešće na meti kritika u momemtima kada Nole prolazi kroz teške trenutke u karijeri... O Federeru, unučićima, Novakovim putovanjima i eventualnom preseljenju u Srbiju... Zašto Novak baš u Kini igra najbolje, i još mnogo toga...
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Srđan Đoković progovorio o odnosu sa UNUCIMA pa otkrio na koga liče Tara i Stefan

Izvor: Blic, 04.Nov.2018

Uoči današnjeg finalnog meča između Novaka Đokovića i Karena Hačanova na mastersu u Parizu, otac našeg proslavljenog tenisera bio je gost u emisiji "Jutro sa Natašom".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.