Izvor: RTS, 27.Jan.2023, 09:35

Srđan Đoković: Moja porodica želi samo mir, gledaću meč od kuće

Otac Novaka Đokovića, Srđan, neće gledati polufinalni meč sa stadiona iz lože već preko televizije, navodi se u izjavi koju je prosledio posle pojavljivanja snimka na kojem se pozdravlja sa navijačima koji su osim srpke nosili i zastave sa likom Vladimira Putina.
U pisanoj izjavi Novakov otac navodi da je u Australiji samo kako bi podržao sina a ne da bi bio tema novinskih naslova >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ili na bilo koji drugi način uznemiravan.

"Bio sam napolju i fotografisao se sa Novakovim fanovima, kao i uvek posle meča kada proslavljaju njegovu pobedu. Nisam imao nikakvu nameru da budem upleten u to. Moja porodica je prošla kroz horor rata, i želimo samo mir", napisao je Srđan Đoković.
Takođe navodi da je, kako ne bi skretao pažnju ni svom sinu ni drugom igraču, odlučio da polufinalni meč prati u televizijskom prenosu a ne sa tribina.
"Želim svima odličan meč i kao i uvek radovaću se za svog sina", napisao je Srđan Đoković. 
Svetski mediji su u četvrtak preneli da je otac Novaka Đokovića snimljen kako pozira za fotografije sa pristalicama predsednika Rusije Vladimira Putina na Australijan openu. 
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srđan Đoković o skandalu s ruskom zastavom i fotografiji s ozloglašenim „Hirurgom“

Izvor: Luftika.rs, 27.Jan.2023

Otac našeg najbolje tenisera Novaka Đokovića dospeo je u žižu javnosti nakon pobede njegovog sina nad Andrejom Rubljovim u četvrtfinalu Australijan Opena.. Naime, Srđan Đoković fotografisao se sa navijačima koji su nosili ruske zastave, majice sa slovom „Z“ i imali lik Vladimira Putina...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.