Srđan Đoković: Boba Živojinović je lagao da Novak ima bolesno srce!

Izvor: Press, 30.Jul.2013, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srđan Đoković: Boba Živojinović je lagao da Novak ima bolesno srce!

Otac najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića kaže kako je za uskraćenu veliku finansijsku pomoć od Filipa Ceptera kriv muž Lepe Brene, Boba Živojinović, koji je lagao da je Novak bolestan!
- Nikola Pilić, kod koga je Novak u to vreme bio na Akademiji, otišao je sa suprugom u Monako i razgovarao s Filipom Cepterom u vezi s Novakom. Rekao je da je saglasan da pokrije troškove Novakovog boravka na Akademiji, što je tad bilo 300.000 maraka za četiri godine i što nam >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je bila ogromna pomoć u to vreme. Filip Cepter posle toga pozove Bobu, koji mu doslovce kaže: "Novak je dobar, ali ima bolesno srce, bolesnu petu i tatu koji je nemoguć za saradnju". To mi je ispričao direktor Ceptera u Beogradu, a to će vam potvrditi i Nikola Pilić - rekao je Srđan.

 
Razlog za ovakav odgovor sa Bobine strane jeste taj što je Cepter pre priče o pomoći Novaku već poslao velike pare za igrače, ali među njima Novak nije ni pomenut.
- On ga je dotad možda jednom video u prolazu, ali on je nešto pre toga napravio teniski klub u kom je trebalo da skupi najbolje klince u Srbiji i za koju mu je Cepter dao novac. Ovaj ga pita: "Ja sam ti dao pare, odakle sad Novak?". E, tad mu je rekao ovo za bolesno srce - kazao je Srđan i dodao da su svi naši današnji teniseri mnogo bolji nego što je bio Boba Živojinović.
- Šta je bio Boba? Bio je odličan teniser u dublu i osrednji u singlu. Koga je on pobeđivao? Mekinroa? Pa i Dimitrov je pobedio Novaka, pa šta? Predsednik Bugarske kaže da je to najveći uspeh bugarskog sporta u poslednjih 15 godina. E, tako je i Boba igrao. Bio vam je idol jer je jeo sendvič tokom meča. Bio je dobar teniser i ništa više od toga. Svi ovi, Ana, Jelena, Viktor i Janko, bolji su i igrači i bolji ljudi od njega - dodao je Đoković.

Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Press...






Povezane vesti

SRĐAN ĐOKOVIĆ: Spasli su me Bog i Bogorodica!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Jul.2013, 10:35

- Njegove pobede i način na koji reprezentuje porodicu i zemlju u svetu mnogo mi više pomažu. On je moja krv, moja duša, moje telo i ja ga osećam gde god da se nalazi - rekao je otac najboljeg svetskog tenisera

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.