Simon pokušao da objasni kako može da se dobije Đoković?

Izvor: Vesti-online.com, 25.Mar.2016, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simon pokušao da objasni kako može da se dobije Đoković?

Ne računajući predaju Novaka Đokovića protiv Felisijano Lopeza u Dubaiju, najbliži pobedi protiv našeg asa u 2016. godini bio je Žil Simon na Australijan openu. Morao je Srbin da igra pet setova da bi slomio Francuza u Melburnu. Posle tog meča svi su hteli da dobiju objašnjenje od Simona kako može da parira najboljem teniseru današnjice.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />- Svi me pitaju: "Šta si uradio?", ali ne znam šta da im odgovorim. Isto je i ako pitate Novaka šta mu je smetalo, reći će vam ništa. Ipak, ja verujem da on zna šta je u pitanju, ali da neće ništa reći. I sledeći put kada budemo igrali, pokušaće da me dobije 6:2, 6:1 kako bi to dokazao i mogao da kaže: "Eto, vidiš, to mi je samo bio loš dan". Nemam nikakve savete za ostale - rekao je u šaljivom tonu 31-godišnji Simon.

Francuz kaže da su ga nervirala pitanja pre tog meča sa Đokovićem.

- Svi su govorili: "Igraš sa Novakom, da li i dalje želiš da izađeš na teren"? Da mislim da nemam šanse za pobedu, ne bih ni izlazio. Ako igram ono što hoću, mogu da ga namučim. Kada sam dokazao da mogu da mu pariram, onda su svi rekli: "Konačno, pa i rekao si nam da imaš neki plan" - pokušao je da objasni Simon.

Podsetimo, u tom meču Novak je imao neverovatnih 100 neiznuđenih grešaka, ali je i pored toga uspeo da pobedi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.