Šapovalov agresivniji na startu, Đoković prvi napravio brejk

Izvor: RTS, 16.Maj.2019, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šapovalov agresivniji na startu, Đoković prvi napravio brejk

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u drugom kolu turnira masters serije u Rimu igra protiv Kanađanina Denisa Šapovalova. Direktan prenos meča možete pratiti na Prvom programu RTS-a, strim na RTS Planeti, a tok meča na našem portalu.
14.39 – Đoković dobio prvi set! Minut kasnije posao u prvom setu je završen. Srbin je dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << četiri lagana poena i poveo 1-0 u setovima (6:1).
14.38 – Novi brejk Đokovića! Potpuno se "raspala" igra Kanađanina koji greši u serijama i Novak vodi 5:1
14.34 – Opet je pretio Šapovalov, ali je ponovo Novak bio siguran kod početnog udarca i neokrznut potvrdio stečenu prednost za 4:1.
14.27 – Đoković napravio brejk! Prvu prednost ostvario je najbolji igrač planete. Šapovalov je želeo da napada, ali je dosta grešio, pa je omogućio rivalu brejk priliku. Prvu je neutralisao asom, kod druge je Đoković pogrešio, da bi se Kanađaninu desio peh kod treće. Avioni su nadletali "Foro Italiko" kompleks, što je uticalo na njegov servis i napravio je duplu grešku za 3:1.
14.21 – Često je Denis na početku meča išao po vinere, pogodio je jedan forhendom i jedan bekhendom iz riterna, ukupno šest, ali nije ugrozio servis Đokovića (2:1).

14.16 – Zapretio je Novak i došao do 15:30 zahvaljujući greškama protivnika, potom je Kanađanin pogodio sjajan forhend po paraleli, a onda i insajd-autom iz istog udarca došao do gem lopte. Iskoristio je prvu dobrim servisom i izjednačio na 1:1.
14.13 – Srpski igrač sigurno je počeo meč na Centralnom terenu, Šapovalov jeste dobio dva poena, ali nije bio ni blizu da ugrozi Đokovića – 1:0.
14.10 – Počeo meč Đokovića i Šapovalova u Rimu.
14.00 – Pobede su već ostvarili Federer i Nadal, dok je Dominik Tim iznenađujuće eliminisan.

Zbog kiše koja je u sredu padala celog dana, na turniru masters serije u Rimu otkazani su svi mečevi, pa će većina igrača danas morati dva puta da izlazi na teren.
Najbolji igrač sveta Novak Đoković prvo će igrati meč drugog kola protiv Kanađanina Denisa Šapovalova. To je treći duel na Centralnom terenu i trebalo bi da počne oko 13.30 časova uz direktan prenos na našem Prvom programu.
Novak i Denis do sada su se sastali samo jednom, bilo je to na Australijan openu ove sezone, kada je naš predstavnik slavio rezultatom 6:3, 6:4, 4:6, 6:0.
Ukoliko pobedi Šapovalova, Đoković će uveče u trećem kolu igrati protiv Nemca Filipa Kolšrajbera ili Italijana Marka Čekinata. Planirano je da to bude poslednji meč na Grendstendu.
 
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković ekspresno dobio prvi set

Izvor: RTS, 16.Maj.2019

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u drugom kolu turnira masters serije u Rimu igra protiv Kanađanina Denisa Šapovalova. Direktan prenos meča možete pratiti na Prvom programu RTS-a, strim na RTS Planeti, a tok meča na našem portalu. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.