SERBIA OPEN: Jedan od dvojice Srba je MORAO da ispadne - Novak Đoković RUTINSKI do polufinala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 16:18

SERBIA OPEN: Jedan od dvojice Srba je MORAO da ispadne - Novak Đoković RUTINSKI do polufinala!

Najbolji teniser sveta odigrao sjajan meč.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće u polufinalu Serbia opena! Prvi reket sveta je prema očekivanju, rutinski savladao mladu nadu srpskog tenisa Miomira Kecmanovića rezultatom 2:0 (po setovima 6:1, 6:3).

Kao i u meču sa Korejcem Kvonom, Nole je silovito ušao u duel sa Kecmanovićem i već u drugom gemu stigao do brejka, a potom uvećao prednost na 3:0.

Uspeo je Kecmanović da stigne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do prvog gema u četvrtom poenu, a onda je Đoković dodao gas i snažnim servisima priveo posao kraju.

Do drugog brejka došao je šestom gemu, a kako je osvojio prvi set pogledajte u ovom snimku:

Gde je stao u prvom, Nole je nastavio u drugom setu. Već na startu oduzeo je servis Miomiru, da bi potom "overio" brejk i poveo sa 2:0.

I u četvrtom gemu do izražaja su došli razorni servisi Đokovića, u kome nije prepustio ni promil šanse Kecmanoviću da osvoji bar jedan poen.

Kako je vreme odmicalo, 47. teniser ATP-a je pružao sve jači otpor Novaku, pa je uspeo da popravi i servis, što mu je donelo drugi gem u meču, kada je smanjio na 3:2.

Čak je u narednom gemu, Kecmanović prvi put namučio Đokovića, koji je morao da "zapne" i na razliku dođe do četvrtog poena u meču. U ovom delu igre, najbolji igrač sveta je morao da spasava brejk loptu i uspeo je u tome.

Zašto je najbolji na svetu, Novak je pokazao u sedmom poenu, kada je još jednom uspeo da brejkne Miomira, iskoristi treću priliku da oduzme servis dobrom prijatelju i poveća na 5:2. Kada se očekivalo da Đoković u stilu šampiona odservira za pobedu, usledio je prvi brejk Kecmanovića u duelu i smanjenje rezultata na 5:3.

Ipak, ko je "gazda" na terenu, Nole je odmah pokazao vrativši ekspresno brejk, koji je ujedno bio i odlučujući poen u meču za konačnih 6:3 i plasman u polufinale "Serbia opena".

Za plasman u finale, Novak Đoković će igrati protiv pobednika duela Arslan Karacev (Rusija) - Đanluka Mager (Italija).

CSKA vodi protiv Fenerbahčea u četvrtfinalnoj seriji Evrolige sa 1:0, a večeras (19.00) će imati priliku da povisi tu prednost i mirno ode u Istanbul na nastavak serije. Kvota na keca je 1,17, dok je dvojka čak 5,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za CSKA - Fenerbahče.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.