ŠAMPION JE USREĆIO MALIŠANA: Otac dečaka OTKRIO šta je Đoković REKAO Tomu! Novak je LEGENDA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2021, 17:16

ŠAMPION JE USREĆIO MALIŠANA: Otac dečaka OTKRIO šta je Đoković REKAO Tomu! Novak je LEGENDA (VIDEO)

Sjajan gest najboljeg tenisera sveta.

Bezbroj puta je Novak Đoković pokazao da nije samo najbolji teniser sveta, već i čovek velikog srca, koji je uvek spreman svakome da izađe u susret. Kako prema svojoj državi, tako i prema ljudima koje vidi prvi put u životu.

Noletov potez na kraju meča sa Stefanosom Cicipasom, kada je poklonio reket mladom dečaku čiju je podršku čuo tokom meča, oduševio je svet.

Mali Tom je skakao od radosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer mu je prvi teniser sveta omogućio najveću sreću u životu, a toga su svesni i njegovi roditelji, koji su se oglasili na društvenim mrežama .

Francuski mediji, tačnije sajt "Francebleu" došli su do oca sedmogodišnjeg dečaka, čije su suze radosnice i neizmerna sreća pošto je dobio reket od Đokovića, obišle celu planetu.

Cela porodica mališana bila je na tribinama stadiona "Filip Šatrije", a Tomov otac je otkrio da njegov sin obožava Đokovića, koji je njegov idol.

- Na meč je došao u srpskoj majici - otkrio je njegov otac, da bi zatim opisao detalje tokom meča, kada je Novak izgubio uvodna dva seta od Cicipasa u finalu:

- Počeo je vrlo snažno da ohrabruje Novaka, koji ga je primetio. Uspostavio je malu vezu. Kada je došao da sedne nasuprot nas, pogledao je Toma i podigao mu palčeve u vis i namignuo.

…and then goes on to discuss the financial worth of the racket.🤦🏼‍♀️

How about we keep it at “priceless” for the kid and leave the tender moment alone?

Priorities, people. Geez.

Uproar over 'disgraceful' twist in Novak Djokovic's gesture for fan https://t.co/qrI2WiTNXI

— Lisa (@LisaVery29) June 15, 2021

Pošto je posle neverovatnog preokreta Đoković pobedio Cicipasa i stigao do svog 19. Grend slem trofeja, došao je baš kod malog Toma, čija podrška mu je dala energiju da napravi preokret.

Otac sedmogodišnjaka otkriva da se Novak nije zaustavio na tome, što je svom navijaču dao samo reket.

- Nakon što ga je video kako skače od sreće, Novak je pogledao ka Tomu i rekao mu je da ostane tu "Vratiću se posle", obećao mu je najbolji teniser sveta, koji je nakon finala imao obaveze za davanje intervjua i ceremoniju dodele pehara - otkrio je Tomov otac.

Đoković je nakon svega ponovo došao do Toma, u svojoj torbi je našao dva kačketa, jedan je dao svom vernom navijaču, a drugi njegovoj sestri, a dečaka je pustio na drugu stranu ograde i razgovarao je sa njim.

- To je vrlo topao trenutak za njega, mislim da ga neće nikad zaboraviti. Novak mu mnogo znači, bio je to trenutak sreće.

Zanimljivo je da posle finala sedmogodišnji dečak i dalje pod utiskom Novakovog gesta. Otac otkriva i da sada ne skida kapu koju mu je Đoković poklonio.

- Bio je neverovatno srećan. Siguran sam da je o tome razgovarao i sa prijateljima. Jutros je želeo da uzme kapu i odnese je u školu. To je trenutak koji će mu se zauvek urezati u sećanje. Želeo je da nosi kačket i popodne na ručku. U subotu igra na turniru, mislim da će ga i tada nositi - ispričao je otac dečaka.

I majka mladog Toma, koja je uslikana kako u momentima dok Novak predaje reket njenom sinu pravi fotografije za uspomenu i za sva vremena, nije krila oduševljenje. Objavila ih je na svom Instagramu, uz komentar oduševljenja.

- Verovatno najbolji momenat Rolan Garosa i u životu mog deteta, hvala Novače za trenutak koji mi se zauvek urezao u pamćenje. Pravi šampion - napisala je Tomova majka.

Nole je na konferenciji za medije posle trijumfa otkrio zašto je baš mališanu dao reket posle finala.

- Ne znam ko je dečak, ali sam ga čuo sve vreme. Bodrio me je kada sam gubio 2:0. Čak mi je davao i savete tokom meča, kao trener ha-ha "idi na njegov bekhend". On je bio najbolji izbor, želeo sam njemu da dam reket jer me je podržavao tokom čitavog meča - rekao je Novak Đoković, dvostruki šampion Rolan Garosa.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.