Rim - Odloženi svi mečevi, evo kada će Novak na teren!

Izvor: Sportske.net, 15.Maj.2019, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rim - Odloženi svi mečevi, evo kada će Novak na teren!

Nadali su se organizatori Mastersa u Rimu da bi igrači mogli da izađu na terene u večernjim satima, ali je kiša nastavila da pada i napravila totalnu pometnju.

Obilne padavine koje su u sredu pogodile Rim uslovile su odlaganje početka današnjeg programa na Mastersu u Rimu, a potom i potpunu obustavu mečeva koji su bili planirani.

Organizator je najpre odložio početak današnjeg programa sa 11 na 13.30 časova, ali su tokom popodneva usledila nova odlaganja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Plan je bio da se u slučaju prestanka padavina nastavi sa popodnevnim mečevima, pa je tako u jednom momentu postojala mogućnost da Novak Đoković i Denis Šapovalov izađu na Centralni teren oko 19.30, što se na kraju ipak nije dogodilo.

Organizator je tokom večeri saopštio da su svi mečevi odloženi i da će takmičenje biti nastavljeno u četvrtak.

To znači da bi i jedini srpski predstavnik na Mastersu u Rimu svoj meč drugog kola, prvi na turniru, trebalo da odigra u četvrtak uveče. Pod uslovom da kiša ne nastavi da pada i kvari planove.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.