Pravili šou: Novak i poznata pevačica u emisiji zabavljali gledaoce (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 09.Nov.2018, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pravili šou: Novak i poznata pevačica u emisiji zabavljali gledaoce (VIDEO)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trenutno se nalazi u Britaniji gde će za koji dan otpočeti takmičenje na Završnom turniru. Boravak u Londonu iskoristio je i da bude gost u šou kod poznatog voditelja Džonatana Rosa.

Zajedno sa srpskim teniserom gošće su bile i Kajli >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Minog, kao i grupa “Spice Girls”, bez Viktorije Bekam, a tu je bio u glumac Džon Bišop.

Snimak cele emisije i dalje nije dostupan, ali ono što smo mogli videti u najavi jeste da je svima bilo jako zabavno, posebno prilikom predstavljanja.

Wow, what a line up! We have the @spicegirls - @MelanieCmusic, @GeriHalliwell, @EmmaBunton, @OfficialMelB on the sofa, as well as @DjokerNole, @JohnBishop100 & a performance by @kylieminogue. Don't miss it, this Saturday at 10:05pm on @ITV! @WeAreSTV #TheJRShow pic.twitter.com/gGnPsg4HaD— Jonathan Ross Show (@JRossShow) November 8, 2018

Tako je voditelj odlučio da svakog od svojih gostiju predstavi kao određenu vrstu začina (na engleskom jeziku "spice"), pa je tako govorio začine i svako od gostiju se javljao na određeni.

Šou je nastao kada je najpre rekao "scarry spice" (opasni začin), pa se javio Novak Đoković, a onda je voditelj izgovorio "serbian spice" (srpski začin) a javila se Kajli Minog.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.