Počeo duel Đokovića i Cicipasa za polufinale Šangaja

Izvor: RTS, 10.Okt.2019, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo duel Đokovića i Cicipasa za polufinale Šangaja

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće protiv Stefanosa Cicipasa u četvrtfinalu mastersa u Šangaju. Đoković i Cicipas sastaju se oko 8.30, direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), tok meča pratite na našem portalu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Đoković je do osam najboljih stigao trijumfom nad Džonom Iznerom, dok je Cicipas eliminisao Huberta Hurkača.

To će biti treći duel dvojice igrača, a trenutno je skor nerešen. Grk je pobedio 2018. na meču u Sinsinatiju, dok je Srbin ove godine u dva seta bio bolji na mastersu u Madridu.
"Među tim mladim igračima rekao bih da postoji približno jednak kvalitet igre, ali nekoliko njih se ipak izdvojilo. Cicipas, on se već ustalio među deset najboljih. Ali Ože-Alijasim ili Šapovalov i Hurkač mogu da pobede bilo koga ako imaju svoj dan", oprezan je Novak.
Morali su da sačekaju kraj duela Fabija Fonjinija i Danila Medvedeva, koji su meč počeli u 7.30 po srednjoevropskom vremenu otvarajući današnji program u Šangaju. U tom meču plasman u polufinale je izborio Danil medvedev sa 2:0, po setovima 6:3, 7:6/7:4/) i sada isčekuje rezultat ovog meča.
U ostalim mečevima četvrtfinala igraju Federer – Zverev, odnosno Beretini – Tim.
Duel Đokovića i Cicipasa počinje oko 8.30, direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), tok meča pratite na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Cicipas zaustavio Novaka

Izvor: RTS, 11.Okt.2019, 06:46

Grčki teniser Stefanos Cicipas priredio je iznenađenje i savladao najboljeg tenisera Novaka Đokovića sa 2:1 po setovima 3:6, 7:5, 6:3 u četvrtfinalu turnira u Šangaju.U borbi za finale Cicipas će se sresti sa prvim polufinalistom Danilom Medvedevim koji je eliminisao Fabija Fonjinija. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.