Pobede za Djokovića i Zimonjića, Troicki ispao u dublu

Izvor: Beta, 15.Mar.2015, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede za Djokovića i Zimonjića, Troicki ispao u dublu

INDIJAN VELS, 15. marta 2015. (Beta) - Srpski teniser Novak Djoković plasirao se u treće kolo velikog ATP turnira u Indijan Velsu, u SAD, pošto je u nedelju rano ujutro po srednjoevropskom vremenu pobedio Kipranina Markosa Bagdatisa sa 2:0 u setovima (6:1, 6:3).

Djoković je do osme pobede u isto toliko medjusobnih susreta s Kipraninom došao posle tačno sat vremena igre.

Prvi teniser >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << sveta je od samog početka meča diktirao tempo i sasvim lako došao do trijumfa. U oba seta Djoković je napravio po dva brejka, što mu je bilo sasvim dovoljno da izbori plasman u šesnaestinu finala Indijan Velsa.

Djoković je zabeležio 24 direktno osvojena poena, a imao je i 10 neiznudjenih grešaka, dok je s druge strane Bagdatis imao devet vinera i 15 grešaka.

Najbolje rangirani teniser sveta će se u trećem kolu Masters turnira u Indijan Velsu sastati sa Špancem Albertom-Ramosom Vinolasom iz Španije, koji je u prethodnom kolu savladao Francuza Žilijena Benetoa.

I srpski teniser Nenad Zimonjić i njegov partner u dublu Poljak Marcin Matkovski plasirali su se u osminu finala Indijan Velsa. Oni su savladali Rodžera Federera i Mihalea Lamera iz Švajcarske sa 2:1 u setovima.

S druge strane, poraz u prvom kolu dubla zabeležio je Viktor Troicki, koji je u paru sa Špancem Tomijem Robredom izgubio od britansko-rumunske kombinacije Dominik Inglot i Florijan Mergesa sa 0:2 u setovima.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Đoković lako do trećeg kola turnira

Izvor: Akter, 15.Mar.2015

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo velikog ATP turnira u Indijan Velsu, u SAD, pošto je pobedio Kipranina Markosa Bagdatisa sa 2:0 u setovima (6:1, 6:3)..Đoković je do osme pobede u isto toliko međusobnih susreta s Kipraninom došao posle tačno sat vremena igre...Prvi teniser...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.