PROMENE ZBOG NADALA: Pomeren meč Novaka Đokovića u polufinalu Vimbldona

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 07:29

PROMENE ZBOG NADALA: Pomeren meč Novaka Đokovića u polufinalu Vimbldona

Poznat je i novi termin.

Rafael Nadal je predao meč Niku Kirjosu u polufinalu Vimbldona zbog povrede trbušnog mišića. Ova odluka Španca je poremetila organizaciju mečeva koji su planirani za petak u Londonu, pa je došlo do pomeranja rasporeda.

Duel Novaka Đokovića i Kamerona Norija ostao je jedini u polufinalu muškog singla. Meč Srbina i Britanca trebalo je da počne u 14.30 časova, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali neće početi pre 16 časova.

Pogledajte rezultate

Prethodno će na “Centralnom terenu” biti odigran duel ženskog dubla Kičenok, Ostapenko – Krejčikova, Sinjakova, koji će početi u 14.30 časova.

Nadamo se da promena plana neće poremetiti Đokovića u pripremi meča koji može da mu donese plasman u još jedno vimbldonsko finale.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.