PROBLEM ZA NAJVEĆEG NOVAKOVOG HEJTERA! Benu Rotenbergu posle Australijan opena karijera krenula NIZBRDO

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2022, 15:04

PROBLEM ZA NAJVEĆEG NOVAKOVOG HEJTERA! Benu Rotenbergu posle Australijan opena karijera krenula NIZBRDO

Kobna je bila ova država i po njega.

Jedan od najvećih "hejtera" Novaka Đokovića, američki novinar Ben Rotenberg, u odeljku biografije na društvenoj mreži više nema naznačeno da je saradnik  "CNN, Njujork Tajmsa i BBC-a".

On već godinama u medijima za koje piše objavljuje negativne komentare o Đokoviću, a preko svog profila na Tviteru to radi svakodnevno. Posebno se isticao tokom krize u Australiji, kada je otvoreno navijao za deportaciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali izgleda da je i njemu boravak u Melburnu loše uticao na poslovnu karijeru.

Od skora na njegovom profilu nema profesionalnih referenci o radu za vodeće američke i britanske medije. Mnogi ovo povezuju sa ispadom koji je napravio posle finala dublova na AO, gde je na konferenciji za štampupostavio pitanje Tanasisu Kokinakisu:

Was this seriously a question ???

WTF pic.twitter.com/IJPrLzJNlN

— Marty (@Svitoflopina) January 29, 2022

- Gledao sam tvoje mečeve Tanasi i radoznao sam. Da li Nik toliko dira tvoju zadnjicu i kada niste na terenu - pitao je Rotenberg.

Mnogi su izrazili gađenje ovakvim ponašanjem Amerikanca, a možda su upravo pomenuti mediji raskinuli saradnju sa Rotenbergom.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Nju Jork,   Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.