PRESEDAN U ISHRANI? Novak Đoković uživao sa prijateljima na ručku pa se zaneo i nasrnuo na kolače

Izvor: Blic, 18.Okt.2017, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESEDAN U ISHRANI? Novak Đoković uživao sa prijateljima na ručku pa se zaneo i nasrnuo na kolače

Naš poznati teniser Novak Đoković kada nema profesionalnih obaveza, vreme provodi odmarajući se i uživajući u društvu porodice i prijatelja.

Upravo tako bilo je i danas u Monaku gde je Novak uz svoju suprugu Jelenu proveo divno popodne sa bliskim ljudima.

Svo četvoro izašli su na ručak, a sudeći po svesci koju gospođa Đoković drži pred sobom, došlo je i do pregovora, planova i razmena ideja.

Ono što je mnogima privuklo pažnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su slatkiši koji su se našli na stolu. Na jednoj od fotografija Novak oduševljeno miriše poslastice koje su pred njim pa su mnogi pomislili da je probao kolače i napravio presedan u svojoj ishrani. Ipak, reč je o sirovim kolačima i vrsti hrane kojoj je naš proslavljeni teniser veran godinama.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.