POSTOJE TU I NEGATIVNE STVARI: Novak otkrio da mesto svetskog broja jedan ima MANE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2018, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSTOJE TU I NEGATIVNE STVARI: Novak otkrio da mesto svetskog broja jedan ima MANE (FOTO)

Srpski teniser nadomak povratku na najvišu poziciju.

Novak Đoković će se na završnom mastersu Londonu pokušati da se domogne prvog mesta ATP liste, ali za sada i dalje drugi reket planete ističe da postoje mane koje povlače breme kada ste bez premca u "belom sportu".

CEO PRAG NA NOGAMA! Novak i Jelena prošetali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gradom i nisu mogli da sanjaju OVAKVE reakcije (FOTO)

POSLEDNJE IZDANJE U SINGAPURU: Počinje Završni turnir za teniserke (FOTO)

Novak Djokovic: Roger Federer and Rafael Nadal make you improve https://t.co/gIRYcKRhoI

— MICHAEL (@MichaelOmidger) October 20, 2018

- Sa negativne strane, recimo, gubite slobodno vreme i privatnost jer je ovo globalni sport, pa su igrači veoma poznati širom zemaljske kugle. Pozitivno je to što možete da vidite koliko ljudi vas ceni gde god da odete - započeo je Novak.

Istakao je da je u svakom sportu vrhunac biti najbolji na svetu, pa tako i u tenisu.

- Očigledno, biti broj jedan u ovom sportu je vrhunac, odnosno u svakom sportu, i siguran sam da stotine, hiljade igrača u ovom momentu želi da bude na mom mestu. Zato sam svestan činjenice, a ona me drži na zemlji i čini da svakog momenta budem zahvalan - rekao je Đoković.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KVALIFIKACIJE BAZEL: Lajović odlično startovao

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2018

Srpski teniser slavio u dva seta...Dušan Lajović uspešno je prošao prvo kolo kvalifikacija za turnir u Bazelu pošto je za sat i po vremena savladao Uzbekistanca Denisa Istomina sa 6:4, 7:5. U drugom kolu kvalifikacija Lajović će igrati protiv Mirijusa Kopila iz Rumunije...POSTOJE TU I NEGATIVNE...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.