POSLE TITULE NA ROLAN GAROSU: Novak POZIRAO sa peharom na mestu koje je mnoge učinilo SREĆNIM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 18:09

POSLE TITULE NA ROLAN GAROSU: Novak POZIRAO sa peharom na mestu koje je mnoge učinilo SREĆNIM!

Srpski as pokorio Pariz.

Spektakularnim preokretom u finalu Rolan Garosa, Novak Đoković je savladao Stefanosa Cicipasa sa 3:2 (6:7, 2:6, 6:3, 6:2, 6:4). i po drugi put podigao trofej u Parizu. Srpski as je do 19. gren slem titule u karijeri došao posle četiri sata i 12 minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igre i velike borbe.

Kreću i Španci! I to večeras (21.00) protiv Švedske, koja ima zanimljivu ekipu, ali je kvalitetom daleko od Španije. Kvota na Furiju u Mozzartu je najveća na svetu, 1,45, iks je 4,40, a dvojka čak 8,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Španija - Švedska.

Dan posle osvojene titule, na red je došlo "poziranje" za medije. Najbolji teniser sveta iskoristio je priliku da se sa peharom fotografiše ispred Ajfelove kule, po mnogima, najlepše građevine na planeti.

Đoković je tako prišao na samo jedan gren slem trofej Rodžeru Federeru i Rafealu Nadalu, koji imaju po gren slem 20 titula, a ujedno je postao i prvi teniser u open eri sa najmanje dve titule na svakom od četiri najveća svetska turnira.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.