POSLE CRNE GORE NOVAKA NEĆE UGOSTITI NI SARAJEVO? Pojavili se ČUDNI razlozi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2020, 12:48

POSLE CRNE GORE NOVAKA NEĆE UGOSTITI NI SARAJEVO? Pojavili se ČUDNI razlozi!

Sve je pod znakom pitanja...

Nakon što je otkazan "Adria tour" u Crnoj Gori, sada su se pojavili problemi sa organizacijom u Sarajevu. Najavljeni duel najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića i prvog reketa BiH Damira Džumhura, nalazi se pod velikim znakom pitanja, piše današnji Dnevni avaz, a preneo je Mondo.ba.

Sve je izvesnije da planirani meč neće biti odigran jer u najvećem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gradu BiH još nije određen teren na kojem bi se odigrao taj susret.

I dok se u Banjaluci radi punom parom, kako bi spremno dočekali Noleta, čini se da je potpuno suprotna situacija u Sarajevu.

Plan je bio da se prostor ispred zgrade Zajedničkih institucija na Vrbanji isprazni i pripremi za egzibicioni duel, ali trenutno je neizvesno šta će od svega toga biti.

Organizaciju je trebalo da vodi Đokovićev tim iz Beograda, uz pomoć ljudi iz Sarajeva, a glavno težište bilo bi na Gradskoj upravi Sarajeva, koja bi obezbedila infrastrukturu i pripremila mesto za taj sportski događaj, što nije mala investicija, navode u sarajevskom listu.

Isti izvor navodi da je vremena sve manje i da je stadion "Grbavica" otpao kao opcija.

U prevodu, posle otkazivanja Adria tura u Crnoj Gori, pod velikim znakom pitanja je i Novakov nastup u Sarajevu.

Ipak, to ne važi i za Banjaluku, koja se sprema punom parom za Novakovo gostovanje.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.