PODRŠKA ZVEZDI: Novak doveo Stefana u Pionir

Izvor: Večernje novosti, 28.Sep.2018, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PODRŠKA ZVEZDI: Novak doveo Stefana u "Pionir"

Najbolji srpski teniser sa sinom Stefanom, bratom Đorđem i kondicionim trenerom Fil-Gričom na meču protiv Cibone Posle fudbalera, Novak Đoković je podržao i košarkaše Crvene zvezde.Sa sinom Stefanom je došao u dvoranu “Aleksandar Nikolić” na prvi meč crveno-belih u novoj sezoni ABA lige. PROČITAJTE JOŠ: NADAL SE POVUKAO IZ PEKINGA I ŠANGAJA: Usijanje u borbi za tron! Dočekan je ovacijama i aplauzima. Sa njim su i brat Đorđe, kao i kondicioni trener Gebhard Fil-Grič.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Crvena Zvezda

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Đoković sa sinom na utakmici košarkaša Zvezde

Izvor: RTS, 28.Sep.2018

. Najbolji srpski teniser Novak Đoković došao je u dvoranu "Aleksandar Nikolić" da bodri košarkaše Crvene zvezde na startu nove sezone ABA lige protiv Cibone.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.