OVO SE NE RADI JEDNOM ŠAMPIONU KAKAV JE NOVAK! ATP ponizio Đokovića kao nikada, i to ČESTITKOM! Navijači ne mogu da veruju

Izvor: Press, 16.Nov.2020, 13:26

OVO SE NE RADI JEDNOM ŠAMPIONU KAKAV JE NOVAK! ATP ponizio Đokovića kao nikada, i to ČESTITKOM! Navijači ne mogu da veruju

Novak Đoković šesti put u karijeri završava sezonu na broju jedan ATP liste što je dosad u tenisu pošlo za rukom još samo Pitu Samprasu.
Foto:blic
Srbin je prema tome najveći teniser današnjice, a ATP je čestitkom razbesneo više navijača Đokovića, nego oduševio.
Neverovatan uspeh srpskog tenisera ATP tur podredio >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je zaista velikom sportskom podvigu, ali onom koji nema veze sa "belim sportom", osvajanjem sezone Luisa Hamiltona u Formuli 1.

Navijači srpskog tenisera su zatrpali Tviter nalog ATP organizacije sa namerom da iskažu svoj stav i malo ko je izbegao da kaže kako je Hamiltonov uspeh zaista sjajan, ali su svi poručili kako ne može da bude u ravni sa Novakovim.
Britanski vozač je sedmi put postao prvak Formule 1 i zaista je napravio istorijski rezultat, ali ne toliko vredan za tenis - zapravo uopšte.

Đoković danas kreće u misiju osvajanja novog trofeja, pošto od 15 časova igra prvi meč na Završnom mastersu u Londonu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Press...






Povezane vesti

BRUKA I SRAMOTA: ATP ponizio Novaka, ovo NISU smeli da mu urade! Čista PROVOKACIJA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2020

Kakve veze imaju tenis i Formula 1?..Novak Đoković šesti put u karijeri završava sezonu na broju jedan ATP liste što je dosad u tenisu pošlo za rukom još samo Pitu Samprasu...Srbin je prema tome najveći teniser današnjice, a ATP je čestitkom razbesneo više navijača Đokovića, nego oduševio...Legends...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.