OVO RODŽERU SAMO NOVAK SME DA URADI: Federer je imao ŠTA da mu kaže, ali je Đoković imao spreman odgovor (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2018, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO RODŽERU SAMO NOVAK SME DA URADI: Federer je imao ŠTA da mu kaže, ali je Đoković imao spreman odgovor (VIDEO)

Srbin i Švajcarac poraženi u dublu na Lejver kupu.

Novak Đoković i Rodžer Federer prvi put u svojim karijerama bili su na istoj strani mreže u dubl meču protiv Kevina Andersona i Džeka Soka i doživeli su poraz u tri seta. Ipak, navijači su imali priliku da se dobro zabave sa dvojicem koji je osvojio ukupno 34 Grend slem titule.

VEST KOJA SE DUGO ČEKALA: Nole OTKRIO da li će igrati u Pekingu i Šangaju! (FOTO)

ĐOKOVIĆ I FEDERER >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << PRVI PUT SA ISTE STRANE: Dobro se zabavili, ali su ipak izgubili (FOTO)

Srbin i Švajcarac osvojili su prvi set, a u tom periodu igre dogodio se i jedan zanimljiv momenat. U trećem gemu Novak je pokušpao da vrati lopticu u polje rivala, ali je pogodio Federera u leđa. Salve meha su se prolomile tribinama, kao i kod dvojice tenisera.

Djokovic hits Federer. 🙈🙊 pic.twitter.com/iIcfbg7vYI

— José Morgado (@josemorgado) September 22, 2018

Federer je upitao Đokovića ''Zašto ne igramo kao dubl?'', a Nole je imao spreman odgovor ''Baš tako. O Bože, mislim da mi je srce stalo na tri sekunde''.

Well, that explains THAT, then. @RogerFederer @DjokerNole#Fedovic #Djokerer #LaverCup pic.twitter.com/GGxp4qmTkD

— Laver Cup (@LaverCup) September 22, 2018

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Federer

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kecmanović furiozno do drugog kola kvalifikacija turnira u Čengduu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2018

Deklasirao je Japanca Josukea...Miomir Kecmanović je protutnjao do drugog kola kvalifikacija za ATP turnir u Čengduu pošto je za samo 48 minuta igre, deklasirao Japanca Vatanukija Josukea sa 2:0, po setovima 6:0, 6:2...OVO RODŽERU SAMO NOVAK SME DA URADI: Federer je imao ŠTA da mu kaže, ali je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.