OVO JE TOTALNO SR**E: Mekinro poslao privatnu poruku Đokoviću, u svom stilu isprozivao Australijance

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2022, 19:15

OVO JE TOTALNO SR**E: Mekinro poslao privatnu poruku Đokoviću, u svom stilu isprozivao Australijance

Amerikanac bez dlake na jeziku.

Sedmostruki gren slem šampion u singl konkurenciji Džon Mekinro duboko je razočaran što je Australija deportovala Novaka Đokovića uoči prvog gren slema sezone.

Amerikanac je otkrio da je poslao poruku srpskom asu, kako bi mu pružio podršku u teškom trenutku.

- Pohvalio sam ga zbog želje da igra na Australijan openu. Ovo je totalno sr..e. Ako odluči da ne primi vakcinu i australijske vlasti kažu 'ne možeš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da uđeš osim ako si vakcinisan', to je kraj priče, crno ili belo. On odlučuje da li to želi ili ne. Ima jaka uverenja i čvrsto ih se drži. Momak je osvojio turnir devet puta. Bilo je to hrabro. Moram da mu čestitam. Osvojio sam sedam slemova, on 20, razlog za to što ih ima više od mene je zato što je voljan da rizikuje, da ide tamo dole. Pričamo o momku koji može da obori sve rekorde Rodžera Federera i Rafaela Nadala i koji je voljan da ide do kraja i da kaže "neću da se vakcinišem, ali ću učiniti sve što je potrebno" - objasnio je Mekinro.

Pogledajte rezultate

Najveća prznica u istoriji svetskog tenisa je nezadovoljna odlukama Vlade Australije.

- Oprostite, ne verujem u to da Vlada i ti ljudi iz organizacije nisu bili u dosluhu. Svi su znali šta se dešava. Vladini ljudu su dali Novaku izuzeće. Ne možete da uradite sve ovo posle toga, to je smejurija. Zabrana ulaska u zemlju traje tri godine, ali imaće priliku da sve to promene pod pravim okolnostima – nada se Mekinro.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.