OVO JE NAJVEĆI FAN NOVAKA ĐOKOVIĆA: ‘Prvi reket sveta’ je ispunio njen san! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Okt.2021, 08:50

OVO JE NAJVEĆI FAN NOVAKA ĐOKOVIĆA: ‘Prvi reket sveta’ je ispunio njen san! (VIDEO)

Zanimljivo druženje u prestonici Srbije! Najbolji teniser sveta se trenutno nalazi u Beogradu. Novak Đoković vredno radi u svom gradu, a danas je na treningu imao novog sparing partnera. U pitanju je Francuskinja Džuli. Ona je možda i najveći Noletov fan na planeti. Džuli prati Novakove mečeve po celom svetu, a redovna je i na […]
The post OVO JE NAJVEĆI FAN NOVAKA ĐOKOVIĆA: ‘Prvi reket sveta’ je ispunio njen san! (VIDEO) appeared first on HotSport.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRITANKA ZBOG NOVAKA U DOŠLA U BEOGRAD I NE MOŽE ČUDU DA SE NAČUDI: Desilo joj se nešto što neće zaboraviti do kraja života!

Izvor: Kurir, 23.Okt.2021

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uživa podršku navijača širom planete, a Britanka Džuli je imala priliku da se sa njim sretne u Beogradu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.