OVAJ DEČAK JE ČUDO: Mališan pokazao koliko VOLI Novaka! Njegovom REMEK-DELU divi mu se ceo svet! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021, 12:15

OVAJ DEČAK JE ČUDO: Mališan pokazao koliko VOLI Novaka! Njegovom REMEK-DELU divi mu se ceo svet! (VIDEO)

Opčinjen najboljim teniserom planete.

Gotovo da nema čoveka na svetu koji nije čuo za Novaka Đokovića. Najbolji teniser planete ima obožavaoce gde god da se pojavi, ali svojevrstan navijač srpskog asa dolazi nam iz daleke Indije.

Atalanta želi prvi trofej posle skoro 60 godina, Juventus se nada da će koliko-toliko spasiti sezonu. Finale Kupa Italije igra se večeras od 21.00, a kvota na Atalantu je 2,65, na Juventus 2,70, dok iks „plaća“ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 3,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atalanta - Juventus.

Izvesni Avaid Manazi je putem video snimka oduševio ceo svet. Naime, ovaj mališan je napravio Noletov portret i to od rubikovih kocki!

Za to je morao da iskoristi 300 kocki za sklapanje, a kada je to učinio bez greške, svoj poduhvat je podelio i na društvenim mrežama, što je odmah naišlo na pozitivne reakcije i komentare čestitanja.

A post shared by Advaidh Manazhy (@advaidh.manazhy)

Nema sumnje da bi na ovakvom poduhvatu Avaida Manazija, čestitao i prvi reket sveta Novak Đoković.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SPAS U ZADNJI ČAS: Na račun Barselone legla ASTRONOMSKA suma!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021

Katalonci izbegli finansijski krah...Ima spasa za Barselonu! Ugledni ESPN je objavio ekskluzivne informacije da su Katalonci dobili kredit od 500.000.000 evra...Atalanta želi prvi trofej posle skoro 60 godina, Juventus se nada da će koliko-toliko spasiti sezonu. Finale Kupa Italije igra se večeras...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.