Izvor: RTS, 13.Apr.2021, 12:32

Novaka čeka veliki ispit na startu – Siner protivnik u drugom kolu Monte Karla

Italijanski teniser Janik Siner biće protivnik Novaka Đokovića u drugom kolu mastersa u Monte Karlu. Siner je nastavio sa odličnim rezultatima ove sezone i na startu turnira eliminisao Alberta Ramos-Vinjolasa iz Španije u dva seta – 6:3, 6:4.
Mladi Italijan je tako obezbedio prvi međusobni duel sa Đokovićem, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koji je kao prvi nosilac bio slobodan u prvoj rundi.

Trenutno 22. igraču na ATP rang-listi za trijumf je bilo potrebno nešto manje od sat i po vremena, pošto je u prvom napravio dva, a u drugom jedan brejk.
Tako je nastavio odličnu seriju mečeva jer je prethodne nedelje stigao do svog prvog masters finala, na turniru u Majamiju.
S druge strane, Đoković će prvi meč na šljaci odigrati nakon skoro dva meseca pauze jer nije nastupio od finala Australijan opena u februaru, kada je povređen osvojio 18. grend slem trofej.
Masters u Monte Karlu igra se za nagradni fond od 2.082.960 evra, a titulu iz 2019. brani Fabio Fonjini.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković saznao ime prvog rivala u Monte Karlu

Izvor: B92, 13.Apr.2021

Italijanski teniser Janik Siner plasirao se u drugo kolo Mastersa u Monte Karlu, gde ga čeka naš Novak Đoković.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.