Izvor: RTS, 18.Okt.2021, 10:14

Novak uvećao prednost i bez nastupa u Kaliforniji, Federer ispao iz top 10

Najbolji teniser sveta Novak Đoković započeo je 343. nedelju na čelu ATP rang-liste. Đoković ima 11.430 bodova, 1.800 više od drugoplasiranog Rusa Danila Medvedeva, a prvo mesto na listi Novak je obezbedio najmanje do 22. novembra.
Treći na listi ostao je Grk Stefanos Cicipas, četvrti je Nemac Aleksandar Zverev, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Rafael Nadal napredovao je za jednu poziciji i sada je peti igrač sveta.

Rus Andrej Rubljov je pao na šestu poziciju, Italijan Mateo Beretini je sedmi na listi, a Dominik Tim iz Austrije ostao je osmi igrač sveta.
Norvežanin Kasper Rud napredovao je za jednu poziciju i od ponedeljka je deveti, a sledi ga Poljak Hubert Hurkač.
Iz top 10 ispao je Švajacarac Rodžer Federer, a šampion Indijan Velsa Britanac Kameron Nori imao je skok od 11 mesta i on je trenutno 15. na listi.
Što se tiče srpskih tenisera, Dušan Lajović napredovao je za dve pozicije i sada je 33. teniser sveta, Filip Krajinović je otišao tri koraka unazad i sada je 37.
Pad od šest pozicija imao je Laslo Đere, koji je 53, a osam pozicija lošiji plasman od prošlonedeljnog ima Miomir Kecmanović (71).  

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Novak otkrio: Planiram da igram Pariz, završni masters i Dejvis kup

Izvor: MozzartSport.com, 18.Okt.2021

„Još ne znam da li ću ići u Melburn“, rekao Đoković..Počeo je Novak Đoković da trenira, prvi put od US opena je danas uzeo reket u ruke i time poslao poruku da je krenuo u pripreme za finalni deo sezone...Najbolji teniser sveta je potvrdio u razgovoru za Blic da će igrati na dva najveća...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.