Izvor: RTS, 29.Jan.2023, 13:58

Novak u suzama proslavio novu titulu u Melburnu, otac Srđan nije bio u boksu

Novak Đoković je 10. titulu u Melburnu proslavio sa svojim timom u boksu na tribinama "Rod Lejver arene". U zagrljaj su mu poleteli majka Dijana i brat Marko, dok otac Srđan nije bio u boksu.
Novak Đoković ubedljivo je savladao Stefanosa Cicipasa sa 3:0 u finalu Australijan opena, a trijumf je doživeo izuzetno emotivno.

Najbolji srpski teniser popeo se u svoj boks, gde je osvajanje 22. grend slem trofeja u karijeri proslavio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa svojim trenerskim timom, ali i članovima porodice.
U boksu su bili majka Dijana i brat Marko, ali ne i otac Srđan.
Srđan Đoković je posle četvrtfinalnog meča na turniru u Melburnu između Novaka Đokovića i Andreja Rubljova 25. januara, uslikan sa navijačima koji su nosili ruske zastave sa likom Vladimira Putina.
On se potom oglasio saopštenjem u kome je naveo da je njegova porodica za mir i u pisanoj izjavi naveo da je "u Australiji samo kako bi podržao sina, a ne da bi bio tema novinskih naslova ili na bilo koji drugi način uznemiravan".
Srđan Đoković nije prisustvovao ni polufinalnom meču sa Tomijem Polom, a istu odluku doneo je i za današnje finale.  
Novak je posle proslave briznuo u plač, a nije mogao da se smiri ni kada se vratio na teren.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Đoković veoma emotivan nakon istorijske pobede - nije mogao da zaustavi suze

Izvor: Radio 021, 29.Jan.2023

Srpski teniser ubedljivo je savladao Stefanosa Cicipasa sa 3:0 u finalu Australijan opena, a trijumf je doživeo izuzetno emotivno.

Nastavak na Radio 021...

”SVE ĆU OTKRITI ZA NEKOLIKO DANA”: Novak više NEĆE DA ĆUTI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2023

O čemu se radi?..Srpski teniser Novak Đoković izašao je raspoložen na konferenciji za medije posle osvajanja Australijan opena 10. put u karijeri. Ipak, posle meča je bio potpuno slomljen i emotivno je kolabirao u svom boksu, a objasnio je do detalja zbog čega...- Veliki ponos u ovom momentu....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.