Novak u Rimu otkrio šta želi da proučava

Izvor: B92, 13.Maj.2021, 16:34

Novak u Rimu otkrio šta želi da proučava

Najbolji teniser sveta Novak Đoković zabeležio je i drugu pobedu ove sezone na Mastersu u Rimu.

Šampion turnira na Foro Italiku u petak u četvrtfinalu igra protiv petog nosioca, Stefanosa Cicipasa

Novak je uoči meča sa grčkim teniserom pričao i o svojim ranim danima, ali i o tome šta bi voleo da radi u budućnosti.

"Oduvek sam bio jasan da želim da budem najbolji, sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pet godina sam sanjao o osvajanju Vimbldona. Roditelji su mi mnogo pomogli, tu je bila i Jelena Genčić, moja teniska majka i obično se pozivam na to da je ona ta koja me je naučila osnovama tenisa. Oduvek sam podržavao prijatelje, bavio se drugim sportovima i upoznavao ljude, mada je istina da sam školu napustio rano, jer sam od 12. ili 13. godine stalno putovao", kaže Novak.

Osvajač 18 grend slem trofeja otkrio je i konkretno šta bi kasnije voleo da proučava.

"Obrazovanje je za mene veoma važno, ono je esencijalno važno za lični razvoj. Ne daje nam to samo znanje već nam pomaže da rešavamo situacije sa kojim se suočavamo u životu. Tenis mi je omogućio da putujem i stičem igračke veštone, ali imam želju da učim kada se povučem iz tenisa. Učiću jer je to nešto što mi je oduvek nedostajalo. Strastven sam u vezi svega što ima veze sa zdravljem. Nutricionizam, emocije i kako se osećati dobro...Isro tako želim da što je moguće više znam o istoriji", zaključio je Novak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.