Novak u Beogradu  Zvezda, slava i Saborna crkva

Izvor: B92, 14.Nov.2017, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak u Beogradu " Zvezda, slava i Saborna crkva

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, stigao je u Beograd gde će provesti naredni period i nastaviti pripreme za povratak na teren.

Najbolji srpski sportista biće ponovo specijalan gost Crvene zvezde na meču Evrolige protiv moskovskog CSKA, u sredu od 19 časova u Beogradskoj areni.

Takođe, Novak će u subotu posetiti HR simulaciju 'Orginalni razgovori' u hotelu "Crowne Plaza" koju organizuje "Fondacija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Novak Đoković".

"Na spomenutom događaju razgovore sa mladima vodiće dvadeset menadžera, a svaki prijavljeni učesnik dobiće priliku da razgovora sa predstavnikom renomirane kompanije za čije delatnosti je zainteresovan", navodi se u saopštenju.

Osvajač 12 Grend Slem titula će, potom, 21. novembra proslaviti porodicnu slavu Aranđelovdan, kada će sa porodicom posetiti i Sabornu crkvu.

Što se samog povratka na teren tiče, Srbin je potvrdio učešće na tradicionalnom egzibicionom turniru Mubadala u Abu Dabiju koji je na programu 28-30. decembra.

Đoković veruje da je to idealan trenutak za povratak posle pauze koja traje od Vimbldona, a zbog problema sa laktom.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.