Izvor: RTS, 12.Sep.2020, 23:00

Novak trenirao na rimskoj šljaci: Idemo u novi izazov

Novak Đoković priprema se za Masters u Rimu koji počinje u ponedeljak. Najbolji svetski teniser trenirao na rimskoj šljaci i putem društvenih mreža poslao poruku: Idemo u novi izazov u Rimu.
Đoković je neuspešno završio američku avanturu, pošto je diskvalifikovan u osmini finala Ju-Es opena, a čini se da je najbolji teniser sveta to ostavio iza sebe i sprema se za nove izazove.

Već u ponedeljak počinje Masterts >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Rimu, a Novak je danas saznao imena potencijalnih rivala.
Đoković je odradio trening na rimsoj šljaci i posla poruku - "Lep je osećaj ponovo igrati na šljaci. Idemo u novi izazov u Rimu".
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Đoković osjetio šljaku u Rimu

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Sep.2020, 09:03

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković, uoči početka Mastersa u Rimu, objavio je na društvenim mrežama snimak kako trenira na šljaci, pripremajući se za nove izazove.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.