Novak slavio prolaz Zvezde: Svaka čast svima, posebno Borjanu, ovo još nisam video!

Izvor: B92, 14.Avg.2019, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak slavio prolaz Zvezde: Svaka čast svima, posebno Borjanu, ovo još nisam video!

Novak Đoković je prošao u treće kolo Mastersa u Sinsinatiju, a posle pobede nad Semom Kverijem rekao je i da je u meč ušao nešto nervozniji.

Novak je slavio sa 7:5, 6:1, ali je kasnije rekao kako nije dugo igrao i da je bio pomalo uzbuđen zbog povratka na teren.

Ipak, čini se da je to bio samo jedan od razloga što je sa mnogo emocija ušao u meč. Kasnije je priznao da je pre izlaska >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na teren u svlačionici pratio meč Kopenhagen - Crvena zvezda.

Na jednom video snimku, na kojem je Novak snimljen kako ulazi na teren kompleksa u Mejsonu, Novaku je neko sa strane dobacio:

"Prošla Zvezda, brate!"

Novak se samo osmehnuo i dodao:

"Video sam".

Kada se sve završilo u meču sa Kverijem, Novak je u izjavi za Sportklub na terenu poručio:

"Možda sam zato bio malo nervozniji na startu jer sam do tri minuta do ulaska na teren skakao u svlačionici! Zapravo u tereteni. Zagrevao sam se i pratio utakmicu sa trenerom Goranom i celom ekipom iz eks Jugoslavije. To je stvarno neverovatan podvig! Sve čestitke celom timu. Pogotovo Borjanu. Da odbrani toliko penala.... Ja to u životu nisam video! Svaka im čast!", poručio je Đoković.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.