Novak se sprema za Sinsinati, uz Goranov nadzor (VIDEO)

Izvor: Mondo, 31.Jul.2019, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak se sprema za Sinsinati, uz Goranov nadzor (VIDEO)

Đoković trenira u Marbelji u prisustvu Hrvata koji je odnedavno član njegovog stručnog štaba

Goran Ivanišević započeo je saradnju sa Novakom Đokovićem pred početak Vimbldona, ali je u Londonu bio uz Srbina samo tokom prve nedelje.

Zbog ranije zakazanih obaveza nije prisustvovao finišu takmičenja i epskom meču u finalu, u kojem je Đoković savladao Rodžera Federera u pet setova >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << posle pet sati igre.

Dolazak bivšeg osvajača Vimbldona u štab Đokovića bio je veliko iznenađenje za sve, pa i samog Ivaniševića, koji je priznao da se "broj 1 ne odbija".

O tome koliko će trajati njihova saradnja nije znao ni sam Ivanišević posle Vimbldona, ali sudeći po snimcima iz Španije, ona će potrajati.

@DjokerNole training next to my court today at Puente Romano, Marbella. Pretty impressive No 1 in the world player. Great to see! pic.twitter.com/DGLvBkJGYg

— Magnus I H Jansson (@i_jansson) July 30, 2019

Pred Novakom Đokovićem je turneja po SAD, prvi turnir na kojem će nastupati je masters u Sinsinatiju, koji startuje 11. avgusta, a dve nedelje kasnije sledi US Open, na kojem takođe brani titulu.

Đoković se sprema za nastupe na tim turnirima u Marbelji, a uz njega je Ivanišević. Hrvat pomaže Srbinu u odsustvu prvog trenera Marijana Vajde, koji je u Slovačkoj, pošto će uskoro postati deda.

Najbolji teniser sveta odnedavno u stručnom štabu ima novo, staro lice Marka Panikija, koji je zamenio dugogodišnjeg kondicionog trenera Gebharta Fila Griča, koji je neposredno po završetku Rolan Garosa odlučio da prihvati ponudu Olimpijskog saveza Austrije. 

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.