Novak protiv Andersona za plasman u polufinale

Izvor: RTS, 11.Okt.2018, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak protiv Andersona za plasman u polufinale

Najbolji srpski teniser Novak Đoković u četvrtfinalu Mastersa u Šangaju sastaće se sa Južnoafrikancem Kevinom Andersonom. Meč je na programu u petak, oko 08.30 časova uz direktan prenos na našem Drugom programu.
Biće to osmi duel dvojice tenisera, Đoković vodi sa 6:1, a poslednji je bio u ovogodišnjem finalu Vimbldona kada je Srbin pobedio sa 6:2, 6:2, 7:6 (7:3).
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Kevin Anderson je uvek nezgodan protivnik, njegovi servisi su ubojito oružje, posebno na brzoj podlozi kao što je ova u Šangaju. Međutim, na drugoj strani terena će stajati verovatno najbolji reterner u istoriji sporta, Novak Đoković.
Četvrtfinale turnira Masters serije, Novak Đoković - Kevin Anderson, igra se u petak oko 08.30 časova uz direktan prenos na Drugom programu RTS, strim RTS Planeta.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković opet bolji od Andersona, u polufinalu na Zvereva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Okt.2018, 06:36

Najbolji srpski teniser Novak Đoković pobedio je Južnoafrikanca Kevina Andersona 7:6 (7:1), 6:3 i prošao u polufinale Mastersa u Šangaju...Srpskom asu je za eliminaciju osmog tenisera sveta bio potreban samo jedan brejk i to u drugom setu, nakon što je prvi osvojio u taj-brejku i spasao set loptu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Đoković savladao Andersona za polufinale

Izvor: RTS, 12.Okt.2018

Đoković – Anderson 2:0 (7:6 (7:1), 6:3). Najbolji srpski teniser Novak Đoković savladao je Kevina Andersona sa 2:0 i plasirao se u polufinale Masters turnira u Šangaju. Suparnik našeg asa u borbi za finale biće Saša Zverev, a njihov duel u subotu od 10.30 možete pratiti u direktnom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.