Novak pred najvećim izazovom u Madridu, otkrio prioritete za 2020. godinu!

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2019, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak pred najvećim izazovom u Madridu, otkrio prioritete za 2020. godinu!

Dobar nastup Srbije na startu Dejvis kupa.

Teniska reprezentacija Srbije danas je savladala Japan sa 3:0 na završnom turniru Dejvs kupa u Madridu.

Svoju reprezentaciju do pobede je odveo i Novak Đoković koji je nakon meča istakao zadovoljstvo prikazanim protiv Jošihita Nišioka.

"Veoma dobro sam se osećao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << – imao sam dovoljno vremena nakon poslednjeg meča u Londonu da se odmorim i pripremim. Zadovoljan sam kako sam igrao", kazao je Novak.

Drugi teniser sveta je potom izneo svoja očekivanja pred meč sa Francuskom.

"Sledi nam meč sa Francuskom, što će verovatno biti najveći izazov na ovom turniru. Oni su jedna od najuspešnijih selekcija u istoriji Dejvis kupa, trenutno imaju mnogo dobrih igrača. Mislim da smo i ja i Krajinović igrali dobro danas i nadamo se da ćemo biti dobri i dalje jer Francuzi u Erberu i Mauu imaju možda i najbolji dubl par trenutno", smatra Đoković.

On je na kraju otkrio svoje prioritete u 2020. godini koja će biti i olimpijska.

"Na ličnom planu želim da ja i moja porodica budemo zdravi i provodimo što više vremena zajedno. Profesionalno, Olimpijske igre su visoko na listi želja za sledeću godinu. Igrao sam turnir u Tokiju ove godine, a Igre će biti na istim terenima. Obožavam kada sam deo olimpijskih igara, mogu da provodim vreme sa mnogim sportskim legendama", kazao je Novak.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.