Novak pokazao slabosti pred Vimbldon, poraz na egzibiciji

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2019, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak pokazao slabosti pred Vimbldon, poraz na egzibiciji

Novak Đoković je poražen od Denisa Šapovalova.

U okviru egzibicije "Budls" koja je za Novaka Đokovića provera za Vimbldon, srpski teniser je danas poražen od Denisa Šapovalova sa 7:6 (3) i 6:4.

Novak Đoković više neće igrati na "Budlsu" i prvi sledeći meč biće mu prvo kolo Vimbldona.

"Odigrali smo dobar meč. Ostaju još tri, četiri dana priprema, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a onda u ponedeljak počinje", rekao je Novak nakon meča.

Nole je prvi nosilac na Vimbldonu i braniće titulu, do kraja sezone brani ogroman broj bodova i nadamo se da će makar veliku većinu i odbraniti.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković: Još nekoliko dobrih treninga i Vimbldon može da počne!

Izvor: B92, 26.Jun.2019

Srpski teniser Novak Đoković na egzibicionom turniru "Budls" poražen je od Denisa Šapovalova sa 2-0 u setovima i posle meča je dao interesantnu izjavu...Novak Đoković je u utorak bio bolji od Čileanca Kristijana Garida i napomenuo da je igranje ovog turnira vrhunac njegove karijere i upitan je...

Nastavak na B92...

Đoković neuspešan na Budlsu, ali jedva čeka početak Vimbldona

Izvor: RTS, 27.Jun.2019, 08:37

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije bio uspešan na egzibiciji Budls koja se organizuje u sklopu priprema za Vimbldon. Đoković je u prvom meču pobedio Kristijana Garina, ali je u drugom poražen od Denisa Šapovalova rezultatom 7:6 (7-3), 6:4. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.