Novak po osvajanju Pariza: Osećam se samouvereno, sledi London

Izvor: RTS, 03.Nov.2019, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak po osvajanju Pariza: Osećam se samouvereno, sledi London

Novak Đoković je nakon pobede nad Denisom Šapovalovim u finalu Pariza izjavio da je odigrao sjajan turnir u prestonici Francuske, što mu daje samopouzdanje pred novi izazov, tunir u Londonu.
Novak je rekao da je napredovao i da se bolje osećao kako je turnir odmicao.

"Bilo je odlično, poslednja tri meča su bila sjajna, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kako je turnir napredovao sigurnije sam se osećao na terenu", rekao je Novak.
"Denisu je ovo bio prvi finalni meč, novo iskustvo na turnirima Masters serije, ali je bio dobar. Obojica smo dobro servirali, iz nekog razloga, možda je zbog pune hale bilo toplije, a to su uslovi za brži servis. Odigrali smo mali broj dužih poena, osvojio sam po brejk u svakom od setova i to je bilo dovoljno za pobedu", dodao je Đoković.
Srpski teniser je izjavio da mu dobre partije u Parizu ulivaju samopouzdanje za naredni izazov, turnir u Londonu
"Osećam se vrlo samouvereno, posebno u poslednja tri dana i to mi daje ohrabrenje pred turnir u Londonu, imam vremena da se odmorim, oporavim i odigram novi dobar turnir", zaključio je Novak.

"Želim da zahvalim publici što je dolazila svih ovih dana, svim igračima koje su podržavali ove nedelje, volim da dođem ovamo u Pariz, ovo je prelep grad da se poseti, zadovoljan sam današnjom partijom i titulom", dodao je Novak pri dodeli pehara.
Srpski teniser imao je reči hvale za današnjeg protivnika, kojem je poručio da su "najbolji dani pred njim".
"Hoću da čestitam protivniku na tome kakva je ličnost na terenu i van njega, imaš veliku karijeru, ali one najveće stvari su pred tobom."
Za kraj svečanosti dodele pehara, Novak je zahvalio svom timu.
"Nekad je kliše da se igrač zahvaljuje svom timu, ali moram to da uradim, svaki put kada dođem u tu situaciju ja shvatim značaj toga, zato se zahvaljujem mojoj braći, treneru, svima koji su doprineli da podignem ovaj trofej", zaključio je Novak.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   London

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković u odličnom raspoloženju, spreman je za London!

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2019

Novak je u dominantnom maniru došao do pete titule na masters turniru u Parizu...Srpski teniser Novak Đoković rekao je da se odlično oseća posle današnjeg trijumfa na turniru u Parizu i da je pun samopouzdanja..."Osećam se odlično, pun sam samopouzdanja. Ovo mi je ohrabrenje pred završni masters...

Nastavak na Sportske.net...

SLEDI DAN D: Nole puca od SAMOPOUZDANJA, OTKRIO kako do titule u Londonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2019, 01:09

Đoković bez dlake na jeziku...Novak Đoković, srpski teniser, osvojio je svoj 34. Masters u karijeru savladavši Denisa Šapovalova sa 2:0. Srbin je odmah posle meča istakao zadovoljstvo igrom u poslednja tri susreta pariskog Mastersa koju smatra ohrabrujućom pred odlučujuće borbe sa Rafom Nadalom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.