Novak po drugi put šampion Srbija opena

Izvor: Glas javnosti, 02.Maj.2011, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak po drugi put šampion Srbija opena

BEOGRAD- Najbolji srpski teiser Novak Đoković pobedio je u finalu Španca Felisijana Lopeza s 2:0 (7:6, 6:2) i po drugi put u karijeri osvojio trofej Srbija opena.

Nole je do trijumfa u Beogradu stigao bez izgubljenog seta nastavljajući pobedničku seriju uspeha na atp turnirima.

Đoković je bio postavljen za prvog nosioca, a pobedom nad Lopezom, 37. igračim na ATP listi osvojio je drugu titulu >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << na Serbia openu. Meč je trajao sat i 56 minuta. U prvom setu teniseri su bili izjednačeni i niko nije uspeo da se osvoji gem na protvnički servis. Đoković je tek u taj-breku uspeo da povede sa 5:1 i da zatim rutinski završi ovaj deo igre. U nastavku, zbog kiše je napravljena mala pauza kod rezultata 1:1. Tek posle toga Đoković je došao do svog prvog brejk poena u ovom meču i poveo sa 2:1, a zatim i povećao prednost na 3:1 i 5:2 i završio meč.

Nagradni fond turnira je 416.650 evra.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.