Novak o protivniku u polufinalu, da li je bolji na šljaci ili na tvrdoj podlozi?

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2020, 19:04

Novak o protivniku u polufinalu, da li je bolji na šljaci ili na tvrdoj podlozi?

Novakovo predviđanje.

Novak Đoković je uspeo da prođe u narednu fazu završnog mastersa u Londonu pošto je u trećem kolu grupe "Tokio" savladao Aleksandera Zvereva.

Bilo je 6:3 i 7:6 (4).

"Odlično sam se osećao, u prvom setu sam imao brejk lopte, iskoristio sam ih. Servirao sam dobro, pronašao sam prave udarce, za razliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od prethodnog meča. Saša je izvanredan igrač, nije lako riternirati protiv njega. Mogao je i on da dobije drugi set. Pročitao sam ga, taj prilaz na 4:3 i zatvorio meč", rekao je Đoković.

Predstoji mu polufinalni meč protiv Dominika Tima od kog je izgubio prošle sezone na završnom turniru.

"Ranije u karijeri bio je najbolji na šljaci, ali je kao najveći radnik pronašao igru na tvrdoj podlozi. Igrao sam ovde protiv njega, izgubio, nadam se da će sada biti drugačiji rezultat", kaže Novak.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Genije u igri nerava, spašene meč-lopte, Novak i dalje u igri!

Izvor: Sportske.net, 21.Nov.2020, 18:26

Svaka čast, zato je najbolji na svetu!..Nije se moglo primetiti da je Novak Đoković izgubio prvi set, pošto je dobro krenuo u drugi i odlično je reagovao na pritisak...Novak je bio taj koji se prvi susreo sa brejk-loptom, ali je dobrom igrom preokrenuo stvari na svoju stranu. U osmom gemu pri rezultatu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.