Novak nakon finala doneo najvažniju odluku

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2018, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak nakon finala doneo najvažniju odluku

Nakon osvojenog trofeja Novak Đoković povukao potez koji bi mogao da ima ogroman uticaj na rezultate u nastavku sezone.

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je u nedelju prvi trofej nakon više od godinu dana, s tim što je titula na Vimbldonu neuporediva sa uspehom koji je prošle godine napravio u Istbornu.

Nakon što je osvojio trinaesti Grend slem i 69. trofej u karijeri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Đoković je doneo izuzetno važnu odluku koja će uticati i na drugi deo sezone.

Vimbldonski šampion odlučio je da nastavi saradnju sa Marjanom Vajdom i Gebhardom Filom Gričom, tako da će pomenuta dvojica ostati u stručnom štabu do kraja godine.

Marjan Vajda i Gebhard Gil Grič ponovo su počeli da sarađuju sa Novakom Đokovićem tokom proleća, a Slovak je posle Rolan Garosa poručio da do završetka Vimbldona ostaje uz Novaka.

Sada je jasno da će ovaj tim do kraja godine raditi sa Novakom i ostaje nam samo da se nadamo da će njihova saradnja dovesti do novih trofeja.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vajda: Malo je falilo da Novak ne igra Vimbldon

Izvor: N1 televizija, 16.Jul.2018, 07:27

Novak Đoković je u nedelju došao do 13. grend slem trofeja u karijeri a četvrtog na Vimbldonu. Ipak njegov trener Marian Vajda je otrkio da je moglo da se desi da srpski teniser ni ne započne takmičenje na trećem grend slemu sezone...Pre nekoliko sedmica Novak Đoković nije znao da kaže da li...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.