Novak može završiti godinu kao najbolji na svetu, evo i kako!

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2019, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak može završiti godinu kao najbolji na svetu, evo i kako!

Mnogo je kombinacija u igri.

Prvo mesto Novaka Đokovića je veoma ugroženo.

Za vratom mu je Rafael Nadal, predstoje dva velika turnira u Parizu i Londonu, a sva je verovatnoća da će Španac završiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << godinu kao najbolji na svetu.

On će to sigurno postati ako osvoji turnir u Francuskoj jer bi u tom slučaju imao 2280 poena više od Novaka koji čak i u slučaju da osvoji London i maksimalnih 1500 bodova neće moći da ugrozi Nadala.

Postoji varijanta u kojoj bi srpski teniser mogao da zadrži čelnu poziciju na ATP turu.

Ukoliko Đoković osvoji turnir u Parizu i bude bolji od Nadala u Londonu onda će se ponovo vratiti na vrh sveta.

Ovo nije nerealan scenario jer Novak tradicionalno igra dobro u Parizu koji je do sada osvajao četiri puta, dok Španac nije trijumfovao nijednom.

Kalkulacije mogu da počnu...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

MOŽE BITI SAMO JEDAN: Ukoliko Đoković slavi u "Bersiju", okršaj za najboljeg u 2019. biće u Londonu

Izvor: Večernje novosti, 28.Okt.2019, 01:09

Novak Đoković i Rafael Nadal od ponedeljka se se neće boriti samo za titulu na mastersu u Parizu, već i za najboljeg u 2019. godini NOVAK Đoković i Rafael Nadal od ponedeljka se se neće boriti samo za titulu na mastersu u Parizu, već i za najboljeg u 2019. godini. Turnir...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.