Novak kao ptica Feniks, preko Raonića za trofej i istoriju!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2020, 21:23

Novak kao ptica Feniks, preko Raonića za trofej i istoriju!

Veliki podvig najboljeg tenisera sveta.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković osvojio je turnir u Sinsinatiju pošto je u finalu savladao Kanađanina Miloša Raonića nakon preokreta 2:1 u setovima (1:6, 6:3, 6:4)

Meč je trajao dva sata i dva minuta.

Prvi brejk videli smo u četvrtom gemu nakon što se Srbin >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << požalio na povredu vrata koja ga muči odranije, Raonić je iskoristio i poveo sa 3:1.

Kanađanin rodom iz Podgorice je sa velikom lakoćom uzeo prvi set sa ubedljivih 6:1 i to posle samo 31 minut

Uspeo je Novak da se konsoliduje nakon veoma lošeg početka, u drugom setu bio je siguran na svom servisu, a uspeo je i da "brejkne" Raonića u šestom setu što je bila prelomna tačka u tom periodu meča.

Crnogorac nije uspeo da vrati brejk, pa je Đoković dobio drugi set sa 6:3.

Vintage Novak! 👏@DjokerNole with a flash of brilliance on return. @CInCyTennis pic.twitter.com/7Ietba7Vbw

— Tennis TV (@TennisTV) August 29, 2020

Ponovo se osetio pad forme u igri Đokovića koji je dopustio brejk na početku trećeg seta kada je Raonić poveo 2:0, da bi potom usledio veliki preokret najboljeg tenisera sveta.

Uzeo je Novak četiri uzastopna gema, Raonić je pokušao da se vrati osvajanjem dva gema na svoj servis, ali je Đoković bio siguran i slavio sa 6:4 u odlučujućem setu nakon velike borbe.

No quit in this man 💪@DjokerNole rallies to force Milos Raonic to a decider. #CInCyTENNIS pic.twitter.com/LlV7MSwGNj

— Tennis TV (@TennisTV) August 29, 2020

Đoković se osvajanjem Sinsinatija izjednačio sa Rafaelom Nadalom sa 35 pehara na turnirima iz serije 1.000, ali i postao prvi igrač koji je sve masterse osvajao najmanje po dva puta.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Raonić: Novače, ostvario si 23 pobede? Ja sam srećan kad sezonu počnem sa tri

Izvor: RTS, 29.Avg.2020

Kanadski teniser Miloš Raonić izgubio je i četvrto masters finale u karijeri, ali nije bio previše razočaran. Raonića je u finalu savladao Novak Đoković, rezultatom 1:6, 6:3, 6:4. . Miloš je odigrao sjajan turnir i bio blizu trijumfa u finalu, ali je usledio veliki...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.